SEARCH

Het verhaal van don’t tell mum

“Begint bij mij, Marloes, in 2010.”

Waar ik als kersverse moeder te maken kreeg met kinderkwaaltjes. Zo snel als ik merkte dat m’n kind niet happy was, zo snel kon de stress en twijfel toenemen. Daar zat ik dan op het internet te zoeken naar antwoorden en wie ik het beste kon raadplegen. De huisarts, google, vriendinnen, oma of een specialist?

En een wirwar aan goedbedoelde producten en adviezen… 

Van iedereen kreeg ik iets anders terug: van een zalf, een spray, een lauw bad tot een ui naast het bed… Veel goed bedoelde adviezen en producten die helaas weinig tot geen effect hebben. Er ging een wereld voor me open. Ik kwam erachter dat niet alle kinderproducten even goed zijn voor je kind. Producten die gevuld zijn met chemische bestanddelen, hormonen of cortisonen die soms zelfs slechter bleken dan de kwaal zelf. Precies wat je op zo’n moment niet kunt gebruiken.

“Mama’s juiste keuze”

In plaats van antwoorden liep ik tegen steeds meer vragen aan. Is er een plek waar ik terecht kan als ik vragen heb over kinder-kwalen? Een plek waar ik snel de juiste oplossing vind en me kan voorbereiden op dat wat er nog komen gaat. Die oplossing kon ik niet vinden. Dus besloot ik zelf aan de slag te gaan, midden in onze ‘tropenjaren’. Als moeder van 2 kleine kids was ik vastbesloten een betrouwbare oplossing te vinden.

Bewezen effectief met natuurlijk, duurzame ingrediënten

Ik wilde producten ontwikkelen die écht werken maar waar ook mijn pure moederliefde in zit. Zorgvuldig gekozen natuurlijke, duurzame ingrediënten gecombineerd met medische effectiviteit. Unieke formuleringen voor een optimaal resultaat, makkelijk en vriendelijk in gebruik. Voor moeder en kind.

Jouw verlichting bij kinderkwaaltjes

Samen met medisch professionals, waaronder mijn eigen man Ruben, ontwikkelde ik Don’t tell mum; jouw verlichting bij kinderkwaaltjes. Voor kids van 0 tot 12 jaar. Zorgzaam én effectief. Een unieke combinatie die werkt en dat is bewezen door de juiste mensen: moeders! Gewoon te krijgen zonder recept en makkelijk thuis te gebruiken. Zo hoef je nooit meer in de stress te schieten bij een kinderkwaaltje.

“Moeders zijn uniek.
Je hoeft ze niet te vertellen wat hun kind nodig heeft. Dat weten ze als geen ander.”

Juist op de momenten dat ze het even niet weten, dan zijn wij er!’

Marloes Visser – Mama van Melle & Yara
The mum behind Don’t tell mum

[md_serrix_image serrix_image_height_slider=”400″ serrix_image_background_image=”5455″][/md_serrix_image]
[md_serrix_image serrix_image_height_slider=”400″ serrix_image_background_image=”5455″][/md_serrix_image]

Did you find what you are looking for?

Where can I buy donttellmum?

Find donttellmum in your neigborhood