SEARCH

Mum’s right choice:
Moeders juiste keuze voor verlichting bij het behandelen van de meest voorkomende kinderkwaaltjes.

‘Mum’s right choice’, het keurmerk van Donttellmum, vertegenwoordigt de 3 standaarden waar wij als merk en ik als mum achter dit merk, voor staan. Die ik als moeder belangrijk vind bij het behandelen en verlichten van kwaaltjes bij mijn eigen kids:

  1. Effectiviteit
  2. De beste ingrediënten voor het kind
  3. Gebruiksvriendelijk: voor kind én moeder.

  • Text Hover
  • Text Hover

1. Effectiviteit:
producten die echt werken, voor een doeltreffende behandeling en verzorging van kinderkwaaltjes.

Wat we doen is wetenschappelijk gedreven. Alle producten van Donttellmum worden in samenwerking met medisch professionals ontwikkeld en getest.

Dat testen gebeurt niet alleen door de juiste instanties, maar ook door de juiste mensen: moeders! Alleen zo komen we tot de juiste keuze voor werking en effectiviteit.

2. De beste ingrediënten voor je kind:
natuurlijk, duurzame ingrediënten voor een langdurig effect.

Zorgvuldig selecteren we die ingrediënten, die het optimale resultaat leveren én bovenal veilig en vriendelijk zijn voor de kwetsbare kinderhuid. Vanaf een hele jonge leeftijd.

We gebruiken zoveel mogelijk ingrediënten van natuurlijke herkomst en waar mogelijk, duurzame ingrediënten. Zoals 100% plantaardig petrolatum, het natuurlijke alternatief voor vaseline. Zo maken we de juiste keuze voor het milieu en de toekomst van onze kids.

De producten van Donttellmum zijn geschikt voor de allerkleinsten, getest en vrij van onnodige toevoegingen.

 

  • Text Hover
  • Text Hover

3. Makkelijk & plezierig in gebruik:
voor kind én moeder.

Mum weet als geen ander dat het behandelen van je kind een uitdaging kan zijn. Om kids te verlichten bij kinderkwaaltjes en hun mums, kiezen we voor formuleringen die niet alleen resultaat geven, maar ook gebruiksvriendelijk zijn. Hierbij staan gemak & hygiëne centraal.

Zoals de Donttellmum Waterpokken kwast applicator die behandelen met één hand mogelijk maakt.
De kwast is hygiënisch, draagt daarnaast bij aan de effectiviteit van de behandeling en vermindert bijkomende stress bij het behandelen.

Het Mum’s kids motivatietool dat we bijgesloten hebben bij Eczeem Repair en Waterpokken Behandeling stimuleert een plezierige behandeling met optimaal resultaat. Voor kind én moeder.

Did you find what you are looking for?